luni, 22 februarie 2010

Iasul incepe sa miste !

Nu mai credeam sa vad si Iasul ca traieste.Vreau sa cred ca toti cei care au purtat cu drag uniforma militara pot fi solidari in a-si apara onoarea .Sper ca filiala Iasi sa aiba parte de o incapere ,un birou ca altii de la Cercul Miltar ,de unitate si solidaritate.Cand Legea Noua a Pensiilor va intra in vigoare rezervistii se vor trezi ,dar sa nu fie prea tarziu.SCMD este o sansa pentru noi.Bataia e la Bucuresti ,dar noi din provincie trebuie sa -i sprijinim.Daca miltarii inrez se ocupa doar de depanat amintiri si de Cultul Eroillor,ne face domnul Boc si pe noi eroi mai devreme fara drepturile ce ni se cuvin conform legii 164.Eu unul nu vreau sa cred ca ne vom lasa batjocoriti.

2 comentarii:

  1. Din cele ce le stiu cu siguranta, pana la data de 23.02.2010 sunt cel putin 8 membri ai scmd in Iasi. La o intrunire a cadrelor militare in rezerva si retragere ce a avut loc in aceeasi zi si-au exprimat intentia de a se inscrie in sindicat inca 12 persoane. Sper ca si din proprie initiativa, alte persoane interesate sa se inscrie in Sidicat. Important ar fi ca pana la sfarsitul zilei de joi sa existe confirmarea existentei a cel putin 15 membri, moment in care sa stabilim impreuna cu conducerea centrala a Sindicatului data sedintei de constituire a filialei din Iasi! Doamne-ajuta!
    V.Bolohan

    RăspundețiȘtergere
  2. Col (rez) Dan Moraru
    Camarazi din Iasi,SCMD este cu certitudine UNICA noastra sansa pentru a incerca sa prevenim dezastrul ! Solidaritatea este solutia ! Confirm ceea ce spune Viorel56.Ieri 23 02,la Cercul Militar Iasi, cel putin 10 rezervisti au decis sa se inscrie in sindicat.Eu o fac astazi.Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere

Este binevenit oricine doreste sa comenteze! Rugam sa va inserati numele si datele de contact, din respect fata de cititori. Atacurile la persoana, injuriile, opiniile fara legatura cu subiectul prezentat vor fi sterse. Persoanele care doresc raspunsuri sau precizari oficiale, trebuie sa se adreseze conform "Normelor de comunicare in cadrul SCMD" (afisate pe pagina Secretariatului General al SCMD.