luni, 1 martie 2010

Apel catre camarazii din Iasi si imprejurimi

De : stefan suvei



À : SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE ; sindicatul-militarilor@googlegroups.com
Envoyé le : Lun 1 Mars 2010, 21 h 33 min 57 s
Objet : [Sindicatul Militarilor] Înfiinţarea filialei 1 IAŞI a SCMD


Stimaţi camarazi din IAŞI (şi nu numai),


întrunim deja numărul minim de membri înscrişi pentru înfiinţarea filialei 1 a sindicatului la IAŞI, şi încă mai sunt doritori care vor să vină alături de noi. Mâine marţi 02 martie, membrii comitetului de organizare ne întâlnim la Cercul Militar pentru a stabili ultimele detalii privind înfiinţarea filialei. Vom lua legătura cu conducerea sindicatului pentru a stabili data când vor putea ajunge la Iaşi, detalii pe care vi le vom comunica în timp util.


Cu respect,
Col.(rez.) Ioan-Ştefan ŞUVEI

Un comentariu:

  1. Celor care inca ezita sa se alature Sindicatului indraznesc sa le atrag atentia ca actiunile de pana acum ale guvernantilor arata, fara nicio urma de indoiala, ca sunt hotarati sa-si duca pana la sfarsit "opera" de aliniere a pensiilor militare la cele civile. Daca vocea noastra nu va fi auzita ACUM, orice incercare ulterioara de a ne recastiga pozitia va presupune eforturi enorme si cu sanse de castig mult diminuate... iar un proces la CEDO este de durata (aprox. 5 ani)! Alaturati-va Sindicatului fara idei preconcepute, acesta va actiona in interesul propriilor membri, sansele de succes cresc odata cu cresterea numerica a sindicalistilor si acoperirea geografica a intregului teritoriu national!
    V.BOLOHAN

    RăspundețiȘtergere

Este binevenit oricine doreste sa comenteze! Rugam sa va inserati numele si datele de contact, din respect fata de cititori. Atacurile la persoana, injuriile, opiniile fara legatura cu subiectul prezentat vor fi sterse. Persoanele care doresc raspunsuri sau precizari oficiale, trebuie sa se adreseze conform "Normelor de comunicare in cadrul SCMD" (afisate pe pagina Secretariatului General al SCMD.