marți, 1 iunie 2010

Filiala Iaşi a SCMDRR protestează joi 3 iunie orele 12.00-14.00 în faţa Prefecturii Iaşi împreună cu sindicatul lucrătorilor din Penitenciare

Toţi membrii şi simpatizanţii, cadre militare în rezervă sau retragere, ai Sindicatului cadrelor militare în rezervă şi retragere din Iaşi şi judeţul Iaşi care doresc să-şi exprime nemulţumirile cu privire la măsurile abuzive ale guvernului privind reducerea pensiilor militare, sunt invitaţi joi 3 iunie 2010 între orele 12.00-14.00, să participe la mitingul de protest organizat în faţa Prefecturii Iaşi împreună cu Sindicatul lucrătorilor din Penitenciare filiala Iaşi.
Participanţii la acest miting sunt rugaţi să-şi anunţe prezenţa la una din persoanele de contact precizate pe acest site la secţiunea Filialei Iaşi. Precizăm că pentru a se preîntâmpina infiltrarea în rândurile noastre a unor manipulatori sau agitatori se va ţine o evidenţă strictă a participanţilor. Avem în lucru bannere cu inscripţii de protest şi obiecte de îmbrăcăminte care să ne diferenţieze de persoanele din jur, dar probabil că până joi acestea nu vor fi finalizate, urmând a fi folosite la următoarele acţiuni de protest, pentru că acesta este doar începutul. Doritorii pot improviza pentru joi bannere cu inscripţii adecvate momentului, în funcţie de inspiraţia fiecăruia. Haideţi să ne mobilizăm şi pentru prima acţiune concretă de protest aşa cum ne-am mobilizat la înfiinţarea Filialei Iaşi a sindicatului. Încercaţi să anunţaţi fiecare măcar trei colegi, mai ales din cei care nu au acces la internet sau sunt ocupaţi cu alte activităţi şi nu au timp să se informeze. CONTĂM PE PARTICIPAREA DUMNEAVOASTRĂ !!!!
De asemenea, pentru un feed-back constructiv, aşteptăm sugestiile dumneavostră pentru următoarele activităţi de protest.

4 comentarii:

  1. RUSINE! O MARE RUSINE!! DOMNE SEREA, MAI BINE NE-AI EXPLICA CUM AI AJUNS GENERAL,CAT AI CARAT LUI STAFIE,ALT MAFIOT SI CUM DE AI CURAJ ACUM CAND AI DAT COLTUL LA PENSIE SA TE MANIFESTI CA SI SINDICALIST-GENERAL DE PAIE-RASUFLAT ??!!!!SI,CA VENI VORBA DE FEED-BACK...MI-E RUSINE CA AM FACUT PARTE DIN D.10 Mc.............

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnului "DAN89",
    Nu cred ca va exprimati corect! Probabil va este rusine ca ati facut parte din D.10 Mc. pentru ca nu ati reusit sa va ridicati la nivelul corpului de cadre militare care se simt onorate ca au facut parte din aceasta mare unitate a Armatei Romaniei. Insasi atacul murdar (sub acoperirea anonimatului) la adresa gl.SEREA demonstreaza ca nu ati avut nimic comun cu spiritul si camaraderia militara. Personal, ma bucur ca si dintre ofiterii care au facut parte din C.10 A. unii au ajuns la gradul de general cat timp erau inca activi! Alte foste Corpuri de Armata au zeci de generali si din acest fapt nu au avut decat de castigat. Ati putea sa dovediti barbatie intalnindu-va cu dl.general si spunandu-i verde-n fata ce aveti sa ii reprosati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai dane, nu ma asteptam de la tine. Nu se procedeaza asa, nu ne caracterizeaza pe noi asemenea tactici. Ce ai castigat?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru Dan89
    Cine sunteţi domnule Dan89? Vă respect dreptul la opinie, dar vă condamn atitudinea şi modul cum o exprimaţi.Un fost coleg? Noi cei din promoţiile cu şcoală adevărată,nu am avut colegi agramaţi,adică mai pe şleau,inculţi şi ignoranţi.Vă supără ? Nu vă recunoaşteţi ? Nu ar trebui.
    Aţi auzit de DEX? Mă îndoiesc. Aşa cum mă îndoiesc şi despre faptul că aţi fi pus în viaţa Dvs. mâna pe prea multe cărţi. Aşa cum, cu greu pot crede că aveţi în bibliotecă (locul unde ţineţi sticlele goale de coniac) mai mult de 32 de “cărţi” pe care le “citiţi” doar la agape prieteneşti.
    Şi pentru că e bine să aflaţi măcar acum mai multe despre modul de utilizare al limbii romane, vă redau definiţia AGRAMÁT–ului:“adj.,s.m.și f.1.Adj.,s.m. și f. (persoană) care face greșeli elementare de limbă; p. ext. Ignorant, incult. 2. Adj. care conține greşeli elementare de gramatică și de ortografie”.
    Acum cu siguranţă vă recunoaşteţi. Dar fiţi liniştit, nu sunteţi singurul ! Exprimarea agramată, constituie una dintre puţinele însuşiri de bază ale refulaţilor care murdăresc forumul, inspirând milă sau uimire.
    Eu optez pentru milă creştinească:” Iartă-l Doamne, că nu ştie ce face”!
    Dar tot atât de adevărat este că „Dumnezeu iartă, dar nu uită”!
    Şi că “ Tăcerea uneori este de aur. Ea crează iluzia că orice imbecil ar putea fi un mare înţelept... Dar din cuvintele pe care le spui se poate vedea dacă eşti cu adevărat acel înţelept... sau nu eşti ”.
    Dacă sunteţi tânăr, mai aveţi timp să învăţaţi (chiar şi gramatica limbii române, pentru a vă putea exprima coerent). Dar mai ales, învăţaţi să vă purtaţi corect faţă de instituţia care va dat pâine bună. Şi mai învăţaţi să vă purtaţi şi cu onoare. Dacă aţi avut-o. Dacă o mai aveţi.
    Dar atenţie ! Să nu credeţi cumva că dacă aţi folosit sau mai folosiţi apelativul “Am onoarea...”, înseamnă că o şi aveţi !
    Sunt mândru că am fost coleg cu dl. general Serea. Dar mi-ar fi ruşine dacă aş afla cumva,că v -am avut cândva, undeva (?) coleg ! Funcţii şi grade a dobândit prin învăţătură, munca şi competenţă, care l-au recomandat pentru acestea. Dvs.?
    Vă compătimesc că nu aţi reuşit să ajungeţi... în armată (poate şi general) ! Şi ştiţi de ce nu ati ajuns nimic (sau poate da ) ? Pentru că „ceva” ajung numai militarii de carieră,care au iubit şi iubesc armata.. Nu cei ca dvs.
    Nu pot încheia fără să vă „liniştesc”: nu sunteţi singurul care căutaţi „pete” pe uniformele militare (din păcate).Ce-aţi făcut dvs. înseamnă mai nimic pe lângă „palma” primită din partea celor care ne “ajustează” pensiile.Nu aţi remarcat, sau nu vă interesează?

    Cred că nu meritaţi mai multă atenţie.
    Nici nu vă salut.

    RăspundețiȘtergere

Este binevenit oricine doreste sa comenteze! Rugam sa va inserati numele si datele de contact, din respect fata de cititori. Atacurile la persoana, injuriile, opiniile fara legatura cu subiectul prezentat vor fi sterse. Persoanele care doresc raspunsuri sau precizari oficiale, trebuie sa se adreseze conform "Normelor de comunicare in cadrul SCMD" (afisate pe pagina Secretariatului General al SCMD.