joi, 14 februarie 2013

TOATE PENSIILE TREBUIE RECALCULATE PENTRU CĂ AU FOST FĂCUTE GREŞELI ?!




In direct la emisiunea Realitatea la raport din 13 februarie ministrul Muncii Mariana Câmpeanu a anuntat o nouă recalculare a pensiilor.

Toate pensiile trebuie recalculate pentru că au fost făcute greşeli” sustine doamna ministru,declarand  si  că vor fi făcute modificări in privinţa pensiilor militarilor.

"Marţi chiar mergem în Parlament la comisia de Munca sa discutam pe aceste probleme, dar în legătură cu pensiile militarilor la Ministerul Apararii si la celelalte structuri se lucreaza la revenirea la o lege care sa ii priveasca direct", a spus Câmpeanu.

"Este foarte foarte greu acum sa spui...celor care au 9 mii de lei pensia, sa le scazi, iar celor care printr-o nedreptate s-a scazut pensia, sa le adaugi. E foarte greu de indreptat pentru ca trebuie facuta o alta recalculare, toate pensiile trebuie recalculate pentru ca nu au fost multe dintre ele corect facute", a adăugat ministrul.


Opinia mea despre  maniera de abordare a problemei de catre doamna ministru si solutiile enuntate ? Cred ca nu asa trebuie procedat.
PDV-ul mai tarziu.

Dan Moraru