marți, 3 martie 2015

AFARA CU RELIGIA DIN SCOALA ! TRAIASCA VALENTINE`S DAY !



Omul modern al vremurilor noastre refuza copiilor sansa la invatatura Bisericii si striga «  Afara religia din scoli » ! 
De ce ?
Poate pentru ca ura a pus stapanire pe noi.  Pentru ca ne-am inchis in cochiliile noastre si am aruncat cheile in haul negru al egoismului, nu mai credem in nimeni, vecinul ne este dusman, iar prietenul,  doar interesat. 
De ce ?
Poate pentru faptul ca unii dintre pastorii de azi nu mai povatuiesc ca cei de alta data. Poate pentru ca placerea de arginti ii aseaza pe destui purtatori de sutana nu in fruntea oilor, ci deasupra acestora, privind cum turma este rupta in bucati de lupi si nestrigandu-le primejdia.
Dar nu cumva de fiecare data cand omul a refuzat invatatura Bisericii a chemat sfarsitul ?
Cunoaste vreo cineva UN SINGUR RAU  pe care l-a facut BISERICA  poporului roman ?  Nu !
Pentru ca BINELE este misiunea ei si cu dreapta credinta vine spre oameni ca sa mantuiasca suflete, sa le pregateasca, sa le trezeasca, sa se ingrijeasca drept de toti bine-credinciosii.
Cat priveste minimalizarea rolului religiei in scoala din zilele noastre....nimic nu este intamplator. Totul este minutios orchestrat si general organizat. Pana de curand asociam renuntarea la credinta cu debusolatul « om de tip nou «  al sfarsitului de veac douazeci. Dar azi ? Sunt  oameni civilizati, care la randul lor au primit invatatura crestina, care au cunoscut adevarul si care persista in intuneric, neintelegand ca negarea prezentei lui Hristos in scoala inseamna promovarea lui Antihrist. Sunt  oameni civilizati care prefera sa dezlege scoala de credinta, considerand cuvintele sfintit, biserica anacronice si periculoase pentru copilul lor, pe care - l vor eliberat de dogme, dar si liber pentru patimi si pacat.
Pentru ca pacatul se arata organizat si condus cu metoda ! Asociatiile tuturor genurilor anormale rasarite pe internet si aiurea ca ciupercile dupa ploaie, ii asteapta pe copii nostri imbiindu-i cu oferte de nerefuzat.
Dar ce nevoie au copiii cu sufletul curat de simboluri curate si ne-pacatoase ?
Sa dispara preacinstitele noastre obiceiuri si traditii crestine ! Traiasca Valentine`s Day !

Col.r. Dan Moraru