joi, 18 iunie 2015

Proiectul Legii pensiilor militare de stat este ca si votat !



Gata, ne-am linistit! Proiectul Legii pensiilor militare de stat (sau cum va fi sa se cheme in final) este ca si  votat !
Printr-un comunicat publicat (AICI !) chiar in ziua sedintei comune a Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională și Comisiei pentru muncă, familie şi protecţie socială ale Senatului care dezbateau amendamentele la proiect, Federatia Sindicatelor Democratice a Politistilor din Romania ne anunta ca va lua toate masurile pentru ca proiectul legii sa fie votat,asa cum se cuvine.
Dumnealor se obliga sa vegheze cu tarie ( banuim ca vor face cu schimbul Sesece, conform unei planificari a plutonierului de companie) asupra Legii pensiilor militare până la finalizarea acesteia și la votarea acesteia în Parlamentul României.
Chiar daca nu ne au in vedere si pe noi militarii (singurii beneficiari pe bune a unei legii a pensiilor militare), le multumim pentru anticipata vigilenta si-i asiguram ca noi ,cei din SCMD , in pofida acestei evidente inadvertente, nu ne batem  doar pentru militarii ....de armata.

Dan M.